FS Teknik

El-tjek

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

El-tjek af din bolig

Et el-tjek i ny og næ er utrolig vigtigt. Det er nemlig dit ansvar som hus- eller lejlighedsejer at få tjekket el-installationerne, så de er fuldt funktionsdygtige og lovlige.

Hvis du skal overtage en bolig, som du ikke kender installationerne på, er det vigtig at få lavet et el-tjek inden overtagelsen. Installationer kan være forbundet med stor brandfare, som både kan være skjult i vægge og lofter mm.

Med et el-tjek fra os kan du stole trygt på, at dine el-installationer bliver grundigt kontrolleret. Vi er din sikkerhed for et sikkert hjem. Vi undersøger stikkontakter, åbne afbrydere, skjulte samlinger mm. for at få en indsigt i hvilke slags installation, vi har med at gøre. Sidst, men ikke mindst, bliver el-tavlen undersøgt og skilt ad, så vi kan se, om komponenterne er korrekt monteret og ingen skader har.

+15 års erfaring med professionel el-arbejde

Hos FS Teknik har vi over 15 års erfaring med elektrikerfaget, så vi kender de forskellige problemstillinger, som var det vores egen bukselomme.

Men vi ved godt, at der er sket en masse, siden vi startede, og at udviklingen går hurtigere end nogensinde før. Derfor sørger vi altid for at være opdateret med den nyeste viden, bl.a. ved at få relevante efteruddannelser i moderne el-teknik, så du som kunde kan forvente det bedste og mest solide resultat.

Autorisationer

Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

Tag en snak med os i dag

Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

Få et tilbud

    Vi støtter

    Vi bakker op om lokale sportsklubber og donations organisationer