FS Teknik

Elektriker Næstved

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Din lokale elektriker i Næstved

FS Teknik er din lokale elektriker Næstved, der har dig som kunde i centrum. Vi påtager os alle former for el-arbejde med et resultat, der lever op til dit behov og dine ønsker. Vi er din garanti for høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – vi leverer altid til den aftalte tid.
 
Elektriker i Næstved med fokus på dine behov
 
FS Teknik er bestående af et energisk team, der til enhver tid har dine behov som prioritet. Vi tilbyder altid en komplet løsning grundet vores entreprenante tilgang. Moderne og nytænkende vil altid være vores udgangspunkt til din løsning.
 
Ingen opgaver er for store eller små til os, vi påtager os alle opgaver – og vi kan klare alle opgaver.
 
Kontakt os derfor i dag, så kan du få professionel rådgivning samt et gratis og uforpligtende tilbud.

Få hjælp til totalentreprise
  Din lokale elektriker har +15 års erfaring

  Din lokale elektriker Næstved har 15 års erfaring og sætter faglig stolthed højt. Dermed kan du altid forvente, at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Når vi siger, at vi påtager os alle former for el-arbejde, så mener vi det også. De opgaver vi typisk varetager er:

  Tilfredshedsgaranti hos din lokale elektriker Næstved

  Du vil være i trygge hænder, hvis du vælger FS Teknik som din lokale elektriker Næstved. Vi er et elektrikerfirma, der fokuserer på de små detaljer, og altid har for øje at løse opgaven efter dine behov og ønsker.
   
  Indtil videre har denne tilgang sikret, at vi gennem tiden har haft utrolig mange tilfredse kunder. Det har dog ikke stillet os tilfredse endnu. Vi har altid ét særligt mål, hver gang vi står ud af sengen om morgenen – vi skal have endnu flere tilfredse kunder. Vi er nemlig bevidste om, at vi som virksomhed er afhængig af glade og tilfredse kunder.
   
  Vi er dog kun mennesker, og det betyder, at der en sjælden gang imellem sniger sig en lille fejl ind. Her gør vi selvfølgelig, hvad vi kan, hver eneste dag, for at det ikke sker. Når uheldet desværre så er ude, så er vi også de første tilbage hos dig, så vi kan udbedre og rette op på vores fejl. Vi forlader ikke dig, før vi er 100% sikre på, at du er tilfreds med det arbejde, vi har udført.

  Kontakt din elektriker Næstved

  Synes du derfor, at vi lyder som din elektriker Næstved, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os. Du kan ringe til os på 28 57 67 75, skrive en mail på info@fs-teknik.com eller udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer vi til dig. Så kan vi tage en snak om, hvad du har brug for, hvordan vi kan hjælpe dig, og herefter sende dig et uforpligtende tilbud på din opgave.
   
  Vi er dit sikre valg for tilfredshed, kvalitet og effektivitet.

  Lær os at kende

  Autorisationer

  Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

  Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  Tag en snak med os i dag

  Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

  Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

  Få et tilbud