FS Teknik

Elektriker i ringsted

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Elektriker i Ringsted

FS-Teknik er din elektriker i Ringsted – nemt og hurtigt.  Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular med dine oplysninger. Du vil hurtigst muligt få et tilbud fra os, helt uforpligtende og helt gratis.
Autoriseret elektriker
 
Hos FS-Teknik er vi autoriseret så du kan være sikker på at alle el-opgaver bliver udført ordentligt og professionelt. Samtidig kan du føle dig tryg ved at alle vores elektrikere lever op til alle lovkrav.
Vi har meget høje krav til vores elektrikere, og vi forventer, alle vores ansatte har sikkerhed som første prioritet under hele processen. Jeres sikkerhed er det vigtigste for os under og efter opgaven er udført. Hvis en el-opgave ikke er udført korrekt, kan det være meget farligt og i værste tilfælde er der risiko for brand i bygningen.
 
Det er derfor meget vigtigt man ikke selv kaster sig ud i elinstallationer selv, da du løber en stor risiko. Det er altid bedst du kommer i kontakt med en autoriseret elektriker først. Så er du sikret på din opgave vil blive udført korrekt og dermed øger det også jeres tryghed i hjemmet.

Få hjælp til totalentreprise
  FS-Teknik kan hjælpe dig med

  Som autoriseret elektrikere kan vi løse alle former for el-opgaver i Ringsted. Ingen opgaver er for store eller små.
  Her kan du se nogle af de opgaver vores elektrikere i Ringsted løser

  +15 års erfaring med el-opgaver

  Står du og skal til at have hjælp med en el-opgave kan du trygt stole på FS-teknik. Vi har mange års erfaring med el-opgaver, og sørger altid for at vores kunder for et resultat af høj kvalitet.

   

  Vi arbejder effektivt og overholder altid vores aftaler – Vi meget op i kundetilfredshed, og vi afslutter aldrig opgaven, før du er 100 % tilfreds! 

   

  Kontakt os nu!

  Så bor du i Ringsted eller omegn og har brug for en kompetent og dygtig elektriker? Eller har du nogen spørgsmål omkring din el-opgave? Tøv ikke med at kontakte os – vi står  klar til at hjælpe dig!

  Lær os at kende

  Autorisationer

  Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

  Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  Tag en snak med os i dag

  Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

  Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

  Få et tilbud