FS Teknik

Elektriker i Roskilde

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Find din elektriker i roskilde her!

Leder du efter en dygtig eutoriseret elektriker i Roskilde? Brug 5 minutter og udfyld vores kontaktformular med dine oplysninger. Du vil hurtigst muligt modtage et stærkt tilbud din el-opgave i Roskilde og omegn.
 
Ingen opgaver er for små eller store til FS-Teknik – din elektriker i Roskilde. Vi har mange års erfaring med alle typer el-opgaver og er specialister inden for el-branchen.
Din autoriseret elektriker!
 
Hos FS-Teknik  finder du en elektriker du kan regne med. Derfor samarbejder vi kun med elektrikere, der er autoriseret. Det gør vi for at sikre, at arbejdet bliver udført ordenligt og at det lever op til alle lovkrav.
 
Vi har høje krav til vores elektrikere og forventer de har stor fokus på sikkerhed, høj kvalitet og højt serviceniveau. Vi mener disse kerneværdier er essentielle for et godt resultat og et samarbejde mellem dig som kunde og os som elektriker.
 

Få hjælp til totalentreprise
  Hvilke typer opgaver kan vores elektriker i Roskilde løse?

  Vi kan løse alle typer el-opgaver.  Her kan du se eksempler på typiske opgaver vores elektriker kan hjælpe dig med at løse:

  Vi har mere en 15 års erfaring

  Hos FS-teknik sætter vi en stor ære i vores arbejde, og vi har mere end 15 års erfaring med el-opgaver. Du kan altid forvente et top professionelt resultat af høj kvalitet. 


  Kontakt os

  Har du brug for en elektriker i Roskilde eller omegn? Eller vil du vide, hvad vi kan hjælpe dig med? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere. FS-Teknik er din autoriseret elektriker i Roskilde, så tøv ikke med at kontakte os.

  Lær os at kende

  Autorisationer

  Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

  Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  Tag en snak med os i dag

  Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

  Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

  Få et tilbud