FS Teknik

Installationer

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Installation af solcelleanlæg

Solceller er blevet et mere almindeligt syn på parcelhusejernes tag i takt med det øgede fokus på grøn omstilling fra regeringen og omverden.

Det er slet ikke nogen dårlig ting, for solceller har rigtig mange fordele:

Hos FS teknik har vi mange års erfaring med montering og installation af solcelleanlæg, hos kunder der ønsker de mange fordele, som solceller har.

Vi tilbyder en bekvem, effektiv og holdbar opsætning, så du kan gøre brug af de mange fordele ved solceller i mange år med minimum vedligeholdelse.

Mangler du et overblik over, hvilke besparelse du kan opnå, eller hvad det kræver at få installeret et solcelleanlæg, står vi altid klar med professionel rådgivning. Vi hjælper gerne med en decideret udregning på. hvilken besparelse du kan se frem til med en investering i solceller.

Få hjælp til installations arbejde
  KNX- Et intelligent bygningskontrolsystem

  Hos FS teknik elsker vi at arbejde med moderne løsninger, da det på den lange bane, sikrer vores kunder store besparelser og en mere bekvem hverdag.

  Vi installerer KNX i alt fra private hjem til hoteller. Vi har et omfattende sortiment af forskellige KNX-løsninger, så vi kan tilbyde en individuel løsning, der er tilpasset dit behov.

  KNX er et intelligent system, der forbinder dine bygningsfunktioner som:

  Det betyder, at du kan betjene alle bygningens funktioner fra en touchskærm, og overvåge dit forbrug. KNX bliver tilpasset dine personlige brugsmønstre, som sikrer dig energibesparelser og øget komfort.

  Du er velkommen til at kontakte hos for at høre nærmere.

  Autorisationer

  Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

  Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  Tag en snak med os i dag

  Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

  Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

  Få et tilbud

   Vi støtter

   Vi bakker op om lokale sportsklubber og donations organisationer