FS Teknik

Totalentreprise - vi hjælper dig i mål

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Totalentreprise – projektstyring i verdensklasse

Hos FS Teknik er vores mål at gøre det så enkelt og gennemskueligt som overhovedet muligt for dig som kunde.

Et renoverings- eller byggeprojekt kan hurtig blive en stor mundfuld for de fleste, og kræver både tid, overskud og en masse faglig erfaring og specialiseret viden.

Vi har mange års erfaring med professionel koordinering af store byggeprojekter, så lad os gøre det vi er gode til, så du kan fokusere på det der betyder noget for dig.
For at gøre det overskueligt er du under hele processen, altid tilknyttet en fast kontaktperson, som står for kontakten til alle partnerne.

Vi har overblikket for dig, og fokusere altid på målet, som er et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Hvorfor skal du vælge FS teknik som din totalentreprise?

Vi kan klare alle byggeprojekter – der findes ingen opgaver der er for små eller for stor til os.

Du er altid velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Få hjælp til totalentreprise
  Tryghed med totalentreprise fra FS Teknik

  Hvad enten du er sommerhus, lejligheds- eller husejer, kan et byggeprojekt hurtig vokse dig over hovedet. Ser du muligheder i det uudnyttede kælderrum, eller skal du have en ny tilbygning? Mulighederne er mange – men det er faldgruberne også.

  Derfor bør dit byggeprojekt, altid styres med hård hånd fra start til slut for at give det bedste resultat.
  Ved at vælge FS Teknik som din bygningsleder, er du garanteret en professionel byggerådgiver og en projektleder der kan bevare det kølige overblik over alt fra udførelsesdetaljer til materialeindkøb.
  VI starter altid med en grundig dialog med dig, så vi får afstemt dine krav og ønsker. Herefter tager vi det fulde ansvar fra start til slut, så du er sikker på at få et veludført og tilfredsstillende slutresultat.

  Skulle der opstå de mindste problemer i processen, skal du ikke bekymre dig. Vi kan forsikre dig om, at vi er de første til at få styr på det. Vi lever nemlig af at sørge for, at du er tilfreds.

  +15 års erfaring med totalentreprise

  Med over 15 års erfaring i byggebranchen og mange vellykkede byggeprojekter på rygraden, har vi opnået en enorm kompetence til at styre et byggeprojekt i mål til planlagt tid, pris og et resultat, som er tilrettelagt efter dine ønsker.

  Vi ved godt, at byggebranchen er en branche i enorm udvikling, og at der hele tiden opstår nye intelligente teknologier, som kan integreres under byggeprojektet.

  Derfor er vi altid opdateret med den nyeste viden via kurser og efteruddannelse i moderne byggeteknik, samt integration af intelligente løsninger, så vi altid kan give dig, det du ønsker.

  Ekspertiseområder

  Hos FS Teknik, kan vi altid tilbyde en effektiv løsning på et hvilket som helst byggeprojekt. Vi har nemlig, gennem årene opbygget et stort internt netværk af dygtige faggrupper inden for alle aspekter, som bruges til små såvel som store byggeprojekter.

  Vores samarbejdspartnere er valgt med omhu, for altid at sikre et tilfredsstillende resultat.

  Lær os at kende

  Autorisationer

  Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

  Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  Tag en snak med os i dag

  Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

  Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

  Få et tilbud

   Vi støtter

   Vi bakker op om lokale sportsklubber og donations organisationer