FS Teknik

Elektriker Køge

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

Din lokale elektriker i Køge

Din lokale elektriker i Køge er FS Teknik, og du er som kunde vores førsteprioritet. Inden for el-arbejde påtager vi os alle typer af opgaver, og levere et resultat i overensstemmelse med dine behov og ønsker. FS Teknik er din garanti for konkurrencedygtige priser og arbejde af høj kvalitet. Samtidig leverer vi altid det færdige arbejde til den aftale tid.
Elektriker Køge med fokus på dine behov
 
Teamet hos FS Teknik består udelukkende af energiske elektrikere, der altid prioritere en løsning, som matcher dine behov. Med vores entreprenante mindset tilbyder vi altid en komplet løsning, der er moderne og nytænkende. Vi ved, at elektrikerfaget er i konstant udvikling, og derfor sørger vi også altid for at være opdateret på nyeste teknikker, metoder og løsninger.
 
 
Vi påtager os alle opgaver, og der findes dermed hverken for små eller store opgaver – kontakt os bare, så finder vi en løsning til dig. Vi kan selvfølgelig både tilbyde dig professionel rådgivning og/eller sende dig et uforpligtende tilbud.

Få hjælp til totalentreprise

Hvilke typer opgaver løser vi?

Som din lokale elektriker Køge har vi 15 års erfaring og sætter altid faglig stolthed højt. Du kan altså altid forvente, at der udføres et yderst professionelt stykke arbejde hos dig. Vi kan udføre alle former for opgaver inden for el arbejde. De opgaver vi typisk varetager er:
Skulle du have en forespørgsel på en opgave, der ikke fremgår af ovenstående liste, så er vi helt sikre på, at vi stadig kan hjælpe dig. Hvis du derfor kontakter os, så finder vi en løsning til dig.

Tilfredshedsgaranti hos din lokale elektriker Køge

Hvis du vælger FS Teknik som din lokale elektriker, vil du være i yderst trygge hænder. Vi er elektrikerfirmaet, der fokuserer på alle de små detaljer, og samtidig har fokus på at løse din opgave efter dine ønsker og behov.
 
 
Denne tilgang har sikret, at vi igennem vores levetid har haft rigtig mange tilfredse kunder. Det betyder dog ikke, at vi er tilfredse. Vi samler på tilfredse kunder, og derfor har vi også ét særligt mål, hver gang vi står op til en ny dag. Vi ønsker, at vi får endnu flere tilfredse kunder. Vi ved, at tilfredse kunder skaber værdi for os som virksomhed – netop derfor samler vi på det, vi er afhængige af din tilfredshed som kunde.
 
 
Selvom vi næsten altid levere et perfekt resultat, så er vi kun mennesker. Det betyder, at vi en sjælden gang imellem laver en fejl. Det skal vi selvfølgelig være de første til at erkende, at det ikke er godt nok. Vi er derfor også tilbage hos dig med lynets hast, så vi kan rette op på fejlen. Som nævnt lever vi af tilfredse kunder, så vi ved at det er vigtigt hurtigt at reagere. Vi forlader ikke dig, før vi er 100% sikre på, at du er glad og tilfreds for det arbejde, vi har lavet hos dig.

Kontakt din elektriker Køge

Mangler du en elektriker Køge, så tag kontakt til FS Teknik. Vi er helt sikre på, at du vil føle dig i sikre og trygge hænder hos din lokale elektriker. Du kan kontakte os på telefon 28 57 67 75, skrive en mail på info@fs-teknik.com eller udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op. Så kan vi tage en samtale om, hvad det er du ønsker, og hvordan vi kan hjælpe dig med det. Herefter kan vi selvfølgelig sende dig et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker dette.
 
Vi garanterer dig i hvert fald tilfredshed, kvalitet og effektivitet, når du hyrer os.

Lær os at

Autorisationer

Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  • Køge
  • Ringsted
  • Greve
  • Næstved
  • Roskilde
  • Solrød
  • Taastrup

Tag en snak med os i dag

Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

Få et tilbud