FS Teknik

Elektriker i Valby

Tilfredshedsgaranti

Vi lever af glade og tilfredse kunder, så du er i centrum igennem hele opgaven.

​Komplet løsning

Slut med at ringe rundt – vi tilbyder at løse hele opgaven.

Gratis tilbud

Vi sender et gratis tilbud på din opgave inden for syv arbejdsdage.

FS TEKNIK - DIN ELEKTRIKER I VALBY

Leder du efter en dygtig elektriker i Valby? Hos FS-Teknik er vi et veletableret elektrikerfirma i Valby, med meget erfaring inden for el-branchen. Uanset om du skal have hjælp til el-tjek, elinstallationer eller noget helt tredje, så kan vores elektriker hjælpe dig.
 
Vi giver gerne et elektriker tilbud
 
Så bor du i Valby og leder efter en elektriker? Så er FS-teknik det helt rette valg. 

Vi har gjort det nemt for dig –  Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular-  og så vil du hurtigst muligt blive kontakte af os med et godt tilbud. Tilbuddene er helt uforpligtende og gratis.

 

Så bliver det vist ikke meget nemmere. 

 
 

Få hjælp til din el-opgave
  SPECIALISTER INEN FOR ALLE TYPER EL-OPGAVER

  FS-TEKNIK har specialister inen for alle type af el-opgaver. Her kan du se eksempler på typiske opgaver vores elektrikere løser: 

  Få hjælp af en autoriseret elektriker i Valby

  FS-Teknik er autoriseret elektriker, hvilket vil sige, at vi følger alle lovkrav inden for el-branchen. Vi kan med sikkerhed garantere at din opgave, vil blive udført ordentligt og professionelt.

   
  Vi kan kontaktes på telefonen, og ellers kan du udfylde kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt 


  Lær os at kende

  Autorisationer

  Når du vælger FS Teknik til dit projekt, kan vi garantere, at de opgaver der har krav om at blive løst med autorisation, udføres af virksomheder med de krævede autorisationer.

  Vi servicerer hele København, Midtsjælland og Nordsjælland, BL.A:

  Tag en snak med os i dag

  Med os, som din samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, får du professionel rådgivning, planlægning og et arbejde udført i allerhøjeste kvalitet. Vi er detaljeorienterede, og beser derfor altid opgaven, før vi giver et tilbud.

  Vi sætter en ære i kvalitet og god service. Derfor gør vi os hver dag umage med at give dig en god oplevelse. Dagligt kører vi ud til hele København, Køge, Næstved Midtsjælland og Nordsjælland.

  Få et tilbud